Invitasjon til årsmøte 2012

Norsk Renseri- og Vaskeriforening og Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn innkaller til Generalforsamlinger og faglig program på Britannia Hotel, Trondheim 15-18.mars 2012.

 

Som vedlagte program viser, har vi i vår travle hverdag bevisst satset på å avvikle det formelle programmet i løpet av to dager – fredag og lørdag. For de som ønsker det, kan oppholdet forlenges med ankomst torsdag og om ønskelig kan oppholdet vare fram til Søndag. Torsdag er det tilbud om bedriftsbesøk hos Berendsen Tekstil Service AS i Trondheim. Torsdag kveld har vi lagt opp til Get Together Party på Rockheim Panorama med mat, drikke og underholdning.

 

NVK avholder sin generalforsamling fredag formiddag og NRV avholder sin generalforsamling fredag ettermiddag.  Leverandørene avholder utstilling fredag (vask) og lørdag (rens). Det faglige programmet for vask går som vanlig på fredag. Fredag kveld har vi satt av til en storslagen festaften, med velkomstcocktail, prisutdelinger, festmiddag, kaffe/avec, bar og dans til ut i de små timer. Etter utstillingsbesøk, renseribesøk og faglig program for renserne lørdag den 17. mars, vil dagen avsluttes med en tur til Tordenskiold Kro, Ringve Gård og musikkmuseum, for felles middag med underholdning.

 

NRV og NVK skal gjøre sitt ytterste for at alle skal kunne nyte noen avslappende, men også forhåpentlig faglig nyttige dager. Vi håper flest mulig kan sette av tid til denne årlige fellessamlingen i bransjen. Benytt gjerne anledningen til å invitere med deres kunder og forretningsforbindelser.

 

 

Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn // Tykkemyr 1, 1597 Moss // Tlf: 69 31 35 02 - Fax: 69 31 35 25 // E-post: post@vaskeritilsynet.no