Invitasjon til NRV og NVK årskonferanse 2015

Norsk Renseri- og Vaskeriforening og Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn inviterer til årskonferanse 2015 med generalforsamlinger, leverandørutstilling og faglig program på Scandic Holmenkollen Park Hotel 19.-22.mars 2015. Påmeldingsfrist til arrangementet er satt til søndag 15.februar.

 

Nytt av året er at påmelding skjer elektronisk: https://event.nho.no/skjema/?event=4111.

Spørsmål vedrørende påmelding rettes til Kristin i NRV.
Kontaktinformasjon: Kristin Ødegård, e-post ko@norskindustri.no, tlf. 955 52 825 eller 23 08 7875.
 
Bedriftsbesøk torsdag 19.mars er på Stil Tekstilservice AS på Ski. I år er det lagt opp til stor leverandørutstilling i Valhall på hotellet. Det er god tid til å besøke utstillingen på fredag. Det blir Get Together Party på hotellet torsdag kveld. Det faglige programmet for vask går som vanlig på fredag, denne gang med fokus på leverandørenes utstilling. Vi har i tillegg hentet inn Hygienesykepleier Bente Rognlien fra Vestre Viken for å gi et innblikk i hvordan vaskeribransjen oppleves fra en kundes ståsted og vi har hentet inn Mentalist Vidar Hansen for foredrag/underholdning, se http://www.vidarhansen.com/#!foredrag/c1srx. Fredag kveld blir det som vanlig festaften.
 
NVK avholder sin generalforsamling fredag formiddag. Sakspapirer til generalforsamling sendes ut i god tid.

 

Se for øvrig vedlagt program.

 

NRV og NVK skal gjøre sitt ytterste for at alle skal kunne nyte noen avslappende, men også forhåpentlig faglig nyttige dager. Vi håper flest mulig kan sette av tid til denne årlige fellessamlingen i bransjen. Benytt gjerne anledningen til å invitere med deres kunder og forretningsforbindelser.

 

 

Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn // Tykkemyr 1, 1597 Moss // Tlf: 69 31 35 02 - Fax: 69 31 35 25 // E-post: post@vaskeritilsynet.no