Kurs i Vaskeriteknikk 2 på Trigger

Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn inviterer i samarbeid med Trigger Jobb til kurs i Vaskeriteknikk 2. Kurset holdes 3.-4.oktober 2018. Påmeldingsfristen er 21.september 2018.

 

Når man har ansvaret for å vaske og behandle tekstiler, er det viktig at de grunnleggende kunnskaper er på plass.  Våre kurs gir en lettfattelig og god innføring i Vaskeriteknikk. Kurset er åpent for ikke-medlemmer.

 

Trigger er et barrierevaskeri som godkjent iht. bransjestandarden Smittevern for vaskerier som behandler tekstiler til helseinstitusjoner. Trigger betjener sykehjem, legevakttjeneste og åpen omsorg med vask og leie av tøy, uniformer og beboertøy. På vaskeriet vil det bli teoretisk og praktisk gjennomgang av tekstilenes vei gjennom vaskeriet fra henting til utlevering. 

 

Vaskeriteknikk 2 er en videreføring av Vaskeriteknikk 1 og det kreves en viss grunnleggende vaskerikompetanse for å kunne dra nytte av kurset. Kurset skal legge grunnlag for å utvikle en helhetlig forståelse for produksjonsprosessen på et vaskeri – fra mottakshåndtering, vask og etterbehandling til sluttkontroll og utlevering av tekstiler. Kurset skal fremme forståelsen for personlig hygiene og smittevern. 

 

For mer informasjon og påmelding, vennligst se kurslisten under Kurs & Seminarer eller se invitasjon vedlagt.

 

Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn // Tykkemyr 1, 1597 Moss // Tlf: 69 31 35 02 - Fax: 69 31 35 25 // E-post: post@vaskeritilsynet.no