Velkommen til årskonferanse og generalforsamling 2019

Norsk Renseri- og Vaskeriforening og Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn inviterer til årskonferanse med generalforsamlinger på Scandic Fornebu 7.-9.mars 2019. Påmeldingsfrist til arrangementet er satt til 21.februar 2019.

 

I tråd med tradisjonen vil årets årskonferanse bli holdt nær Oslo. Programmet inneholder både sterke foredrag og flotte rammer for å ha det sosialt med nye og gamle bekjente. I tillegg til faglig og sosialt program har vi i år en leverandørutstilling på hotellet.

 

Torsdag starter vi med Get-together på Frammuseet, der det blir omvisning etterfulgt av middag på dekket av seilskuta Fram. Fredag er det faglig program som inkluderer tre av Norges beste foredragsholdere som trekkplaster: Stein Lier Hansen (adm.dir. Norsk Industri), Øystein Dørum (sjeføkonom i NHO) og Morten Brandt (salgsguru). Vi avslutter fredag med festmiddag i festsalen på Scandic Fornebu. Se foreløpig program vedlagt.

 

Torsdag spiser vi middag på dekket av seilskuta Fram i Fram-museet. Foto: T. Storm Halvorsen

 

Leverandørmedlemmer kan melde seg på leverandørutstillingen og velge stand i utstillingen. Her er det førstemann til mølla som får velge - unntaket er Sipano som har fått velge først ettersom de vant kåringen "Årets stand" i 2017.

 

Påmelding til leverandørutstilling (for leverandørmedlemmer): http://axacoair.se/go?4XXFiPXb

Påmelding for deltakelse på årskonferansen: http://axacoair.se/go?5fSIei2A

 

Ved spørsmål, vennligst kontakt Kjetil Tvedt på e-post kjetil.tvedt@norskindustri.no eller telefon 928 20 508.

 

NRV og NVK skal gjøre sitt ytterste for at alle skal kunne nyte noen avslappende, men også forhåpentlig faglig nyttige dager. Vi håper flest mulig kan sette av tid til denne årlige fellessamlingen i bransjen. Benytt gjerne anledningen til å invitere med deres kunder og forretningsforbindelser.

 

Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn // Tykkemyr 1, 1597 Moss // Tlf: 69 31 35 02 - Fax: 69 31 35 25 // E-post: post@vaskeritilsynet.no