To vaskerier mottok diplom for 2018

Norsk Renseri- og Vaskeriforening og Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn hadde sin felles årskonferanse på Scandic Fornebu, 7.-9.mars 2019, der det ble delt ut diplom for eksemplarisk oppfølging av Teknisk Protokoll. Pressemelding er vedlagt.

 

Følgende vaskerier mottok diplom for 2018:

  • Hadsel ASVO
  • Vinn Hallingdal

 

NVK gratulerer! 

 

Diplomene henger svært høyt og deles kun ut til de vaskeriene som ikke har fått avvik gjennom hele året. Vaskeribransjen kan være stolt over kvalitetsstyringen for 2018. Etter at bransjestandarden Smittevern for vaskerier som behandler tekstiler til helseinstitusjoner kom ut som første utgave i 2011, er det blitt satt et godt og riktig fokus på kontrollpunkter som vil kunne gi risiko for forurenset tøy ut til kunde. Det stilles krav til mikrobiologisk kontroll, og denne kontrollfrekvensen er økt betydelig de siste årene. Ikke bare gjennom NVKs kontroller, men også gjennom ukentlige interne kontroller som vaskeriene utfører selv. Dette har gitt vaskeriene meget god innsikt i hvilke utfordringer som det må utføres tiltak på, og effekten av tiltakene ser vi nå med svært få avvik ved NVKs kontroller.

 

Les vår pressemelding her.

 

Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn // Tykkemyr 1, 1597 Moss // Tlf: 69 31 35 02 - Fax: 69 31 35 25 // E-post: post@vaskeritilsynet.no