Årskonferansen på Scandic Fornebu 2019

Det ble et variert program på årskonferansen til NRV og NVK 7.-9.mars .Deltakerne fikk med seg både polarhistorie, økonomiske betraktninger om fremtiden, miljø, salg og magi - i tillegg til de sedvanlige generalforsamlingene og en flott leverandørutstilling. Vedlagt finner dere presentasjonene som ble holdt under konferansen. 

 

Etter NVKs generalforsamling torsdag ettermiddag fikk ferden videre til Frammuseet, med omvisning og polarhistorie med påfølgende middag på dekket av Fram. Kombinasjonen av museum og mat fungerte meget bra - og det ble både lærerikt og hyggelig i og rundt skipet denne torsdagskvelden. 

 

Økonomi, miljø og salg i fokus

Fredagen var det leverandørutstilling og faglig program, der sjeføkonom Øystein Dørum fra NGO startet med et foredrag om verdensøkonomi og handel med bakgrunn i næringslivets perspektivmelding fra 2018. Etter det tok leverandørene mikrofonen. I tur og orden fikk Mountville Mills, Stenor, Clean Coat og Electrolux bruke 10 minutter hver på å presentere seg selv og sine nyheter. Etter hva vi hørte ble dette godt tatt i mot av kundene i salen og ga grunnlag for videre prat rundt leverandørutstillingene i pausen før neste tema i det faglig programmet: Miljø. Olaf Brastad fra Bellona innledet med å be vaskeribransjen være foran i utviklingen av rensemetoder for mikroplast fra tekstiler, etterfulgt av Marit Sandbakk fra Enova som fortalte hvordan de ønsker å nå ut til renserier og vaskerier med sine støtteordninger for redusert energiforbruk. Tilslutt i programmet kom salgsguru, og alltid engasjerende Morten Brandt, som blant annet ga oss et lite innblikk i hvorfor folk spiser burgere på McDonalds.

 

Magi og diplomutdeling

Magiker Labib Malik sto for magi og tankelesing under festmiddagen senere på kvelden. Publikum fikk ta del i kortstokk og svevende bord, uten at vi forstod noe som helst. Festmiddagen startet med utdeling av diplom til Vinn Hallingdal og Hadsel ASVO for eksemplarisk oppfølging av Teknisk Protokoll før beste stand (utstiller) ble kåret. Årets trofe gikk til Jako. Vi gratulerer!

 

Stolt vinner av Årets stand 2019. Jako, her representert med Tom Pedersen, Kristian Isachsen og Rune Nilsen.

 

Mot slutten av festmiddagen og på selveste kvinnedagen ble NRVs avtroppende styreleder Hilde Løkås hedret som første kvinnelige æresmedlem i NRV. Vi i NVK gratulerer Hilde så mye! Velfortjent! 

 

 

Bergen 2020

Neste år skal vi til Bergensområdet! .Tilbakemeldingene så langt fra årets arrangement er at en ønsker et lignende opplegg også neste år, dvs. generalforsamling for NVK etterfulgt av middag torsdag 5.mars og faglig program, generalforsamling NRV og festmiddag fredag 6.mars. Vi kommer tilbake til info om hotell, men hold av dagene 5.-7.mars!!

 

 

 

Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn // Tykkemyr 1, 1597 Moss // Tlf: 69 31 35 02 - Fax: 69 31 35 25 // E-post: post@vaskeritilsynet.no