Invitasjon til årskonferanse og generalforsamling i Bergen

Norsk Renseri- og Vaskeriforening og Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn inviterer til årskonferanse med generalforsamlinger på Hotell Terminus i Bergen sentrum 5.-7.mars 2020. 

  

NVKs generalforsamling holdes torsdag 5.mars kl.16 på Zander K (vegg-i-vegg med Terminus).

  

Etter NVKs generalforsamling drar vi til Kong Oscar for en uformell Get-together med burger, dart, biljard, shuffleboard osv. Vi har leid en etasje for oss selv der vi kan mingle, spille, spise og drikke.

 

Fredag er hovedtema markedsføring i sosiale medier. Sentrale leverandører kommer også for å diskutere teknologiutviklingen i bransjen. Det er også satt av tid til bedriftsbesøk til vekstbedriften Trigger og til bryggeriet Hansa. Vi avslutter fredag med festmiddag med stuntpoet Arne Torget. Lørdag 7.mars er det renseridag med eget faglig og sosialt program.

 

Sjekk ut programmet for alle tre dagene og meld deg på det som passer deg! 

Påmelding (og program): https://www.norskindustri.no/kurs-og-arrangementer/arrangement/2020/q1/nrv-generalforsamling/

 

Ved spørsmål, vennligst kontakt Kjetil Tvedt på e-post kjetil.tvedt@norskindustri.no eller telefon 928 20 508.

 

NRV og NVK skal gjøre sitt ytterste for at alle skal kunne nyte noen avslappende, men også forhåpentlig faglig nyttige dager. Vi håper flest mulig kan sette av tid til denne årlige fellessamlingen i bransjen. Benytt gjerne anledningen til å invitere med deres kunder og forretningsforbindelser.

 

Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn // Tykkemyr 1, 1597 Moss // Tlf: 69 31 35 02 - Fax: 69 31 35 25 // E-post: post@vaskeritilsynet.no