Vaskeritilsynets nyhetsbrev 1-2013

Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn har ansatt ny prosesskonsulent

Det er med glede vi kan presentere Pål Hagen som nyansatt prosesskonsulent. Han tok til i stillingen fra 1.1.2013.

Pål kommer fra kjemikalieleverandøren Ecolab der han har jobbet de siste 13 årene, senest som District Manager Scandinavia. Vi er godt fornøyd med å fått inn en prosesskonsulent med lang erfaring innen vaskeribransjen og vi gleder oss til å høste av hans kompetanse og erfaring.

Pål overtar etter Bent Mailand som forlot oss til fordel for Tekstilvask Innlandet på Biri 1.12.2012.

Les nyheten på vaskeritilsynet.no

 

Invitasjon til årsmøte 2013

Norsk Renseri- og Vaskeriforening og Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn innkaller til Generalforsamlinger og faglig program på Thon Hotel Lofoten, Svolvær 7.-10.mars 2013. Påmeldingsfrist til arrangementet er satt til onsdag 23.januar.

Det faglige programmet for vask består i år av flere interessante innlegg. Tom Pedersen fra Roderik:Jako vil ta for seg et tema som dessverre er meget relevant for flere vaskerier: Forbruk av vann, badnivå og sammenhengen med støv, lo og gråning på tekstiler.

I tillegg skal Ingrid Stavang fortelle om Nor Tekstil sin satsning på fagopplæring, Karstein Bertheussen fra Berendsen Tekstil Service har innlegg om samfunnsansvar og Leif Belsvik skal fortelle om risikovurdering.

Det er også lagt opp til sosiale aktiviteter. Torsdag kveld har vi lagt opp til Get Together Party på Riksheims Fiskebruk i Henningsvær. Fredag kveld blir det festaften, med velkomstcocktail, prisutdelinger, festmiddag, kaffe/avec, bar og dans til ut i de små timer. 

Se for øvrig program med informasjon om priser og påmeldingsskjema i link under.

Les nyheten på vaskeritilsynet.no og last ned invitasjon med påmeldingskjema her

Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn // Tykkemyr 1, 1597 Moss // Tlf: 69 31 35 02 - Fax: 69 31 35 25 // E-post: post@vaskeritilsynet.no