Roger A Gulbrandsen
Tine Vatn

Vi vil med stolthet presentere Tine Vatn og Roger Gulbrandsen som nye ansatte i Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn.

Tine er kom fra jobben som koordinator på fellesvaskeriet i Sarpsborg kommune og startet hos oss som prosesskonsulent 28.februar 2022. Tine tok fagbrev i vaskerifaget i 2020 og blir et verdifullt tilskudd i Vaskeritilsynet. Hun bor i Østfold og på fritiden finner du gjerne Tine med hunden NAVN eller med fotoutstyret sitt, da hun også er utdannet fotograf.

Roger ble ansatt som utviklingsansvarlig fra 1.mai 2022 og kommer til oss etter 15 år som produksjonssjef i Elis Norge (tidligere Berendsen Tekstil Service) i Kristiansand og Skien. I tillegg til å utføre konsulentbesøk, revisjoner og undervisning, skal Roger bidra til å utvikle og forbedre Vaskeritilsynet i årene fremover. Han bor i Telemark, men flytter i løpet av sommeren tilbake til Sørlandet der de har sine barn og barnebarn. På fritiden er han som regel å finne på sjøen sammen med kona og deres 3 hunder.

I november fikk vi beskjed om at Kurt Jørgen Nilsen forlater Vaskeritilsynet etter 12 år, de siste årene som seniorkonsulent. Kurt Jørgen har vært veldig engasjert og kunnskapssøkende, og han har vist seg som en enestående formidler, både i undervisning og som rådgiver for å gjøre vaskeriene best mulig. Hans siste arbeidsdag var 31.mars 2022.